WE'RE BACK FROM LOCKED!

NOTiCE: DEAR, ALL OF ViSiTOR, We're BACK from LOCKED! caused by Malware Code Injection ...

WE'RE BACK FROM LOCKED!

NOTiCE: DEAR, ALL OF ViSiTOR, We're BACK from LOCKED! caused by Malware Code Injection ...

Sukses Pemilu 2014 adalah Sukses Bangsa !

Hiji Sora Nangtukeun Nasib Bangsa, Pastikeun Tos Kadaftar jadi Pamilih, Ulah Hilap Ping 9 April 2014 Nyoblos !!! Read More ...

Sukses Pemilu 2014 adalah Sukses Bangsa !

Hiji Sora Nangtukeun Nasib Bangsa, Pastikeun Tos Kadaftar jadi Pamilih, Ulah Hilap Ping 9 April 2014 Nyoblos !!! Read More ...

ANNOUNCEMENT!!!

As Mediafire's Lock & Suspended Our Accounts! So We Have Decided Not to Upload Our Backup & Shared Files to Mediafire Anymore., Read More ...

ANNOUNCEMENT!!!

As Mediafire's Lock & Suspended Our Accounts! So We Have Decided Not to Upload Our Backup & Shared Files to Mediafire Anymore., Read More ...

FREE SPOT SiGN BOARD

Free Spot for Your Advertise, Announcement, Information, News, Notices, Others. By Send Your Mail Here ...

FREE SPOT SiGN BOARD

Free Spot for Your Advertise, Announcement, Information, News, Notices, Others. By Send Your Mail Here ...

Sunday, April 6, 2014

H. Asép Sunandar Sunarya (Almarhum)

BismillahirRahmanirRahim ...

inna lillahi wa inna ilayhi raji'un (#)

Ngiring Belasungkawa ku Ngantunkeunna Dalang Wayang Golék
nu Kawentar "H. Asep Sunandar Sunarya" (Giri Harja 3)
dinten Senen (ping 31 Maret 2014 14.20 WiB) di RS. Al Ihsan Baleendah,
Kabupaten Bandung, Jawa Barat. [republika.co.id | tribunnews.com]
asep-sunandar-sunarya-pencil.png
"Allahummaghfir lahu warhamhu wa ‘aafihi wa’fu ‘anhu wa akrim nuzulahu wa wassi’ mudkholahu waghsilhu bilmaa’i wats tsalji wal barodi wa naqqihi minal khothooyaa kamaa naqqaitats tsaubal abyadla minad danasi wa abdilhu daaron khoiron min daarihi wa ahlan khoiron min ahlihi wa zaujan khoiron min zaujihi wa adkhilhul jannata wa a’idzhu min ‘adzaabil qobri au min ‘adzaabin naar"
("Ya Allah, ampunilah dosa-dosanya, kasihanilah ia, lindungilah ia dan maafkanlah ia, muliakanlah tempat kembalinya, lapangkan kuburnya, bersihkanlah ia dengan air, salju dan air yang sejuk. Bersihkanlah ia dari segala kesalahan, sebagana Engkau telah membersihkan pakaian putih dari kotoran, dan gantilah rumahnya -di dunia- dengan rumah yang lebih baik -di akhirat- serta gantilah keluarganya -di dunia- dengan keluarga yang lebih baik, dan pasangan di dunia dengan yang lebih baik. Masukkanlah ia ke dalam surga-Mu dan lindungilah ia dari siksa kubur atau siksa api neraka.")



Cumeuluk H. Asép Sunandar Sunarya:
Nyutat ti Wikipédia, énsiklopédi bébas dina basa Indonesia) [Témbongkeun]



Biografi Singkat H. Asép Sunandar Sunarya
Nyutat ti Wikipédia, énsiklopédi bébas dina basa Sunda [Témbongkeun]



Tumbu kaluar [Témbongkeun]



Unduh Koleksi Pagelaran Wayang Golek



Upami sadérék kagungan sareng uninga langkung paos kana perkawis Pagelaran Wayang Golek, khususna pintonan ti Ki Dalang H. Asep Sunandar Sunarya (Almarhum) sareng rengrengan ti Giri Harja 3 - Bandung, dihaturan kanggo ngalengkepan ...



Tribute for H. Asep Sunandar Sunarya (Almarhum)
Muga Aya Mangpaatna, Hatur Nuhun !!!
Jazakumullohu Khouiron Katsiron


THANKS FOR STOPPiNG BY!
We're Highly Appriciate any Support Suggestion?
To Keep This Blog Alive!


wp-thanks

Koleksi Pagelaran Wayang Golek

PAGELARAN WAYANG GOLEK

(SUNDANESE TRADiSiONAL PERFORMiNG ARTS)

BismillahirRahmanirRahim
"Allahumagfirlahu Warhamhu Waafihi Wafuanhu"


Pangeling:
Kudu nyaah kana kasenian sunda wayang golek.
Tong meser KASET/CD/VCD/DVD Bajakanna.
Hatur Nuhun. H. Asep Sunandar S. (Almarhum)

Cumeuluk H. Asép Sunandar Sunarya:
Nyutat ti Wikipédia, énsiklopédi bébas dina basa Indonesia) [Témbongkeun]



Google Drive Wayang Golek Audio Collections


Youtube Wayang Golek Video Collections

Lalakon: Alap-Alap Erawati [Témbongkeun]

Lalakon: Wirata Parwa (Pandawa Nyamur) [Témbongkeun]

Lalakon: Sadewa Rarabi [Témbongkeun]

Lalakon: Narayana Rarabi [Témbongkeun]

Lalakon: Jalasabda [Témbongkeun]

Lalakon: Dawala Gugat [Témbongkeun]

Lalakon: Sondara-Sondari [Témbongkeun]

Lalakon: Kalabaka Pejah [Témbongkeun]

Lalakon: Arjuna Rarabi [Témbongkeun]

Lalakon: Pandu Rarabi [Témbongkeun]

Lalakon: Prabu NalakaSura Boma (SUTiJA) Pejah [Témbongkeun]


4Shared Wayang Golek Collections


MP4 Video Wayang Golek Collections [Témbongkeun]

M4A Audio Gubernur Saba Lembur Collections [Témbongkeun]

M4A Audio Ki Asep Sunandar Sunarya Collections [Témbongkeun]


Upami sadérék kagungan sareng uninga langkung paos kana perkawis Pagelaran Wayang Golek, khususna pintonan ti Ki Dalang H. Asep Sunandar Sunarya (Almarhum) sareng rengrengan ti Giri Harja 3 - Bandung, dihaturan kanggo ngalengkepan ...



Tribute for H. Asep Sunandar Sunarya (Almarhum)

Wilujeung Nonton & Ngadangukeun,
Muga Aya Mangpaatna, Hatur Nuhun !!!
Jazakumullohu Khouiron Katsiron


THANKS FOR STOPPiNG BY!
We're Highly Appriciate any Support Suggestion?
To Keep This Blog Alive!


wp-thanks

Monday, March 31, 2014

Pemilihan Umum 2014 !

BismillahirRahmanirRahim ...
HiJi SORA NAGTUKEUN NASiB BANGSA
PASTiKEUN TOS KADAFTAR JADi PAMiLiH
DiNA PEMiLU 2014 !!!
Data Pamilih Tetap (DPT) 4 Desember 2013
PEMiLU-2014-#2_Push_Pin_by_marazmuser_OldPhotosEffects.jpg Nyutat ti websites resmi KPUD Kota Bandung

PARTAi PESERTA PEMiLU LEGiSLATiF 2014
01_Partai_NASDEM_Glossy_by_niccey.png 02_Partai_PKB_Glossy_by_niccey.png 03_Partai_PKS_Glossy_by_niccey.png 04_Partai_PDi-P_Glossy_by_niccey.png 05_Partai_GOLKAR_Glossy_by_niccey.png 06_Partai_GERiNDRA_Glossy_by_niccey.png 07_Partai_DEMOKRAT_Glossy_by_niccey.png 08_Partai_PAN_Glossy_by_niccey.png 09_Partai_PPP_Glossy_by_niccey.png 10_Partai_HANURA_Glossy_by_niccey.png 11_Partai_PBB_Glossy_by_niccey.png 12_Partai_PKPi_Glossy_by_niccey.png
Hayu Urang Sukseskeun Hajat Demokrasi
Bangsa Indonesia (PEMiLU) 2014 !!!
KADE ULAH LEPAT MiLiH WAKiL URANG SAREREA Di DPR, DPD JEUNG DPRD
"Sing Asak2xna Ngejo Bisi Tutung Tambagana,
Sing Asak2xna Nenjo Bisi Kaduhung Jagana"




RUJUKAN (PRANALA LUAR) [Témbongkeun]



KUMPULAN REKAMAN AUDiO TERKAiT: [Témbongkeun]



Muga Aya Mangpaatna, Hatur Nuhun !!!
Jazakumullohu Khouiron Katsiron



THANKS FOR STOPPiNG BY ...
We're Highly Appriciate Any Support & Suggestions
To Keep This Blog Alive ?


wp-thanks



Friday, March 21, 2014

KANG iBiNG (ALMARHUM)


BismillahirRahmanirRahim
"ALLAHUMAGFiRLAHU WARHAMHU WAAFiHI WAFUANHU"

PROFiL SiNGKAT KANG iBiNG (ALMARHUM)
  • Nama Lengkap: Rd. Aang Kusmayatna Kusumadinata
  • Nama Populer: Kang Ibing
  • Tanggal Lahir: 20 Juni 1946
  • Tempat Lahir: Sumedang - JAWA BARAT
  • Wafat: Bandung, 19 Agustus 2010

Ibing Kusmayatna atawa nu kasohor Kang Ibing ngaran aslina mah Radén Aang Kusmayatna Kusumadinata lahir di Sumedang ping 20 Juli 1946. Ngantunkeun di RS Al-Islam, Jl. Soekarno Hatta Bandung ping 19 Agustus 2010. Putra ti Radén Suyatna Kusumahdinata jeung Radén Kusdiyah.
Satamatna ti SMA nuluykeun ka Jurusan Bahasa Rusia Fakultas Sastra UNPAD nepi ka lulus jadi sarjana muda. Nalika mahasiswa kungsi jadi Pupuhu Kasenian Daya Mahasiswa Sunda (DAMAS), Penasihat Departemen Kesenian UNPAD, sarta jadi asistén dosén Fakultas Sastra.
Taun 1986, di Bandung loba radio swasta niaga saperti Radio Mara 27. Ibing ngamimitian karirna tidinya salaku nu sok siaran di radio sarta nu ngokolakeun acara obrolan rinéh, bodor tapi pinuh ku kritik dina Radio Mara. Kalawan lentong Sundana nu has sarta cara mawakeun acara nu ngalér ngidul kumaha karep jadi hiji hal nu unik tur dipikaresep ku masarakat.
Bareng jeung Aom Kusman, Suryana Patah, Wawa Sofyan, sarta Ujang nyieun grup lawak “de Kabayan” (1970-an). Taun 1975 jadi tokoh utama dina pilem "Si Kabayan" kalawan produserna Tuty Suprapto. Tuluy maén pilem-pilem lianna kayaning "Aténg the Godfather" (1976), "Apanya Dong" (1985), "Si Kabayan dan Gadis Modéren" (1990), "Bang Kojak" (1977), "Boss Carmad" (1990), "Komar Si Glen Kemon Mudik" (1990), "Warisan Terlarang"(1990), jeung "Di Sana Senang Di Sini Senang" (1990).
sumber: http://su.wikipedia.org/wiki/Ibing_Kusmayatna

>>> DOWNLOAD LiNKS <<<

iNFORMATiON:

  • DiSCLAiMER
  • AUDiO CODEC: NDAAC-LC-MultiChannel-HQ-256Kbps@32Kbps,
  • ENCODER: MeGUi DEVELOPMENT UPDATE SERVER
  • AUDiO PLAYER: Compatible with Portable Devices or Best Played with AiMP2 or Above
  • NOTE: Download Multiple Videos from YouTube with xVideoServiceThief (Recommended)


NEW DOWNLOAD LiNK UPDATED !!!


Host: Google Drive.com | Share Folders Link
Info: MPEG4A (M4A) Audio, 2Ch, 44.1KHz, 32Kbps
Total: 13 File(s), Size: 149 MB, Length: 10:33:19
Last Updated: March 10, 2014 [Tampilkan Daftar Files]






RUJUKAN (PRANALA LUAR)




WiLUJEUNG NONGTON & NGADANGUKEUN,
Muga Aya Mangpaatna, Hatur Nuhun !!!
Jazakumullohu Khouiron Katsiron


Upami sadérék uninga langkung paos kana perkawis Kang Ibing (Almarhum), dihaturan kanggo ngalengkepan ...

THANKS FOR STOPPiNG BY!
We're Highly Appriciate any Support Suggestion?
To Keep This Blog Alive!

wp-thanks